-
-
-
-
-

Login

Stage lopen bij Vriendjes? 

Zoek jij een stage in de kinderopvang? Wij hebben op meerdere BSO- en KDV locaties plaats voor enthousiaste, gemotiveerde stagiair(e)s. Ben je in de laatste fase van je opleiding, dan bestaat ook de mogelijkheid om door te stromen naar een dienstverband. We zijn een erkend leerbedrijf en nemen stagiaires aan van de volgende opleidingen:

• BOL en BBL PW studenten (niveau 3 en 4)
• HBO studenten Pedagogiek/SPH
• Sport en beweging (niveau 3 en 4)
• CIOS
• HBO Pabo

De organisatie
Vriendjes Kinderopvang is een middelgroot kinderopvangbedrijf in Utrecht. Verspreid over 8 locaties biedt Vriendjes hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Dagelijks vangen de medewerkers van Vriendjes ruim 800 kinderen op en bezorgen hen een leuke dag. Vriendjes werkt vanuit de overtuiging dat het rooster van de opvang nauw kan aansluiten bij het werkrooster van ouders. Met flexibele contracten vullen we dit in. Dit vereist van ons team en dus ook onze stagiaires enige lenigheid en flexibiliteit. Je krijgt er blije ouders voor terug!

Doel van de functie
Als stagiair(e) val je onder de verantwoordelijk van een gediplomeerd pedagogisch medewerker. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkste opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Doe je een BBL opleiding, dan hebben we een opleidingstraject waarbij je een deel van de tijd werkt als betaalde beroepskracht, en een ander deel van de tijd als stagiaire. Volg je een opleiding of traject in de (gehandicapten)zorg? Misschien is een plekje als stagiair(e) op onze PLUS groepen dan een goed idee!

Interesse?
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Sanne Greeuw via (030) 2513379 (optie 1) of sanne@vriendjes.nl

Geef in je brief a.j.b. ook je stageperiode en je stagendagen aan.

Groep Wolf
Mijn naam is Yulia en samen werk ik met Joukje, Wendy en Tessa op de babygroep. Lees verder
Yulia Bekijk alle groepen
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen